• Té quatre perfils de risc i cada perfil inverteix en cinc fons de fons de Bankia
ep jose ignacio goirigolzarri presentaplan estrategico 2018-2020bankia 20180704190306
EUROPA PRESS - Archivo

Bankia Gestió Experta, el servei de gestió de carteres de fons d'inversió llançat per Bankia, ha captat més de 1.800 milions d'euros durant els seus primers quatre mesos des que iniciés la seva comercialització en tota la xarxa del banc.

Aquesta quantitat representa el 10% del total del patrimoni gestionat pel banc en fons d'inversió, que puja a gairebé 17.500 milions, segons Inverco. Amb aquest nou servei, l'entitat pretén reforçar la seva aposta pel negoci de fons, considerat "estratègic per al futur del banc".

Amb aquesta iniciativa, Bankia pretén incrementar la seva quota de mercat en fons en 80 punts bàsics durant els propers tres anys, fins a situar-la al 7,2%, tal com contempla el Pla Estratègic 2018-2020 de l'entitat.

Bankia Gestió Experta és un servei pel qual el client delega la gestió de les seves inversions a Bankia, de manera que, un cop perfilat en una de les quatre categories de risc existents (Tranquil·la, Creixent, Equilibrada i Avançada), contracta una cartera diversificada de fons, que és gestionada de manera activa pels experts de l'entitat.

Per accedir a Bankia Gestió Experta, cal fer una inversió mínima de 10.000 euros, una quantia "accessible per a la majoria dels nostres clients" potencialment interessats en un servei com aquest, segons la companyia.

El servei es pot contractar tant a la xarxa de sucursals de bankia.com, de forma online, a Connecta amb el teu Expert, el servei de Bankia per a clients amb perfil digital. Té una comissió de gestió baixa, en opinió del banc espanyol, de només el 0,20%, a la qual se suma una comissió per èxit del 8%, orientada a l'obtenció de resultats que únicament s'aplica si el client obté rendibilitats positives.

LES SEVES CARTERES

Cada tipus de cartera està formada per cinc fons, el pes dels quals és reequilibrat segons el perfil de risc de què es tracti. Els cinc fons són: Bankia Durada Flexible 0-2, Bankia Bons Internacional, Bankia Gestió Alternativa, Bankia Global Flexible i Bankia Renda Variable Global. Els quatre últims són fons de fons, és a dir, inverteixen en una selecció dels millors fons de gestores internacionals, sobretot.

Noticias relacionadas

contador