Notícies de Últimes notícies

les-marches-en-veulent-encore-davantage-de-la-bce

El BCE respon a Alemanya: comprar bons és la millor manera de reviure l'economia

El Banc Central Europeu (BCE) insisteix que les últimes mesures d'estímul per fer front a la situació de crisi provocada per la pandèmia de covid-19 són proporcionals a les condicions en aquest moment. Segons assenyala a les actes publicades aquest dijous de la reunió del passat 4 de juny, les compres d'actius són una eina essencial que ha demostrat ser efectiva.

ep vecinos de sevilla aplauden desde sus balcones al personal sanitario del hospital infanta luisa

La taxa d'estalvi es dispara d'abril a juny per la caiguda del consum i la incertesa

El comportament del consum privat durant el segon trimestre ha caigut per les mesures de confinament i pel context d'incertesa. Això ha provocat que la taxa d'estalvi de les llars hagi mostrat un fort repunt entre abril i juny, segons les estimacions del Banc d'Espanya, que assenyalen el descens del consum, més que no pas la baixada de rendes, com el causant d'aquesta situació provocada per les restriccions a la mobilitat a causa de la pandèmia del covid-19.

carlos buesa oryzon

La nova ampliació d'Oryzon amenaça amb repetir el càstig de la borsa de fa un any

Oryzon Genomics va anunciar aquest dijous una ampliació de capital de 20 milions d'euros, un any després de comunicar una operació pràcticament idèntica. El 24 de juliol de 2019, Oryzon llançava una ampliació també de 20 milions d'euros. La diferència entre ambdues ha estat el descompte. Llavors el preu d'emissió era de 3 euros, un 20% per sota del preu de tancament del dia previ, i ara és de 2,75 euros, un 10,7% per sota del preu de tancament del 23 de juny, 3,08 euros.

Meliá Hotels (-2,33%) i Ence Energia (-1,72%) han estat els valors més baixistes de l'Ibex

ACS (+2,79%) i Santander (+2,51%) han estat els valors de l'Ibex més alcistes

L'Ibex ha tancat amb una pujada de l'1,04%, fins a 7.270,30 punts