ep el presidente de ferrovial rafael del pino y el consejero delegado del grupo ignanio madridejos
FERROVIAL

Barclays resta importància a Heathrow i la seva rellevància com a vent de cara per a Ferrovial. El banc britànic no sols reitera el consell de 'sobreponderar' a l'espanyola, també n'apuja el preu objectiu de 25 a 29 euros per acció al seu últim informe.

  • 28,92€
  • 0,28%

La recomanació de 'sobreponderar' a Ferrovial destaca encara més si tenim en compte que Barclays dedica a la indústria en conjunt un 'neutral'.

"El negoci aeroportuari de Ferrovial en un món posterior al coronavirus, especialment a Heathrow, la seva major plataforma, ha estat analitzada", argumenta Barclays. "La recuperació de l'aeroport britànic no surt gaire ben parada respecte als seus rivals però, realment importa tant?", es pregunta el banc.

"Al seu torn, el negoci de Ferrovial a Amèrica del Nord apunta a una recuperació més ràpida de l'esperat", la qual cosa justifica la tesi d'inversió de Barclays respecte a l'espanyola.

Cal recordar que els experts de Banc Sabadell van assenyalar en el seu moment que, encara que la notícia de Heathrow és negativa, ja que les previsions de 2020 de Heathrow estan per sota de les seves estimacions (EBITDA de 887 milions), el seu impacte sobre Ferrovial és "limitat".

Noticias relacionadas

contador