ep zinedine zidane tecnico del real madrid
Sven Hoppe/dpa - Archivo

El futbol es queda a Orange i Movistar (Telefónica). Aquestes dues 'telecos' seran les encarregades de transmetre per televisió l'esport rei durant la temporada 2020-2021 després de l'acord entre la filial espanyola de la companyia francesa i els d'Emilio Gayo.

Es desconeix l'import de l'operació, però fonts pròximes a la negociació citades pel diari Marca apunten que és bastant semblant al que va pagar Orange la temporada anterior, és a dir, 300 milions d'euros.

Ni Mitele (canal OTT de Mediaset) podrà emetre el futbol a partir de la campanya següent, per l'exclusivitat que el nou model televisiu del futbol atorga als seus dos nous amos. Als clients d'altres operadors els serà així impossible d'accedir a les retransmissions de l'esport rei.

Dels 135.000 clients de Mitele, Mediaset va reconèixer el mes de febrer passat que un 60% eren aquí pel futbol, és a dir, uns 81.000. La xifra empal·lideix, malgrat tot, amb els 146.000 que el veuen a través de la plataforma de pagament d'Atresmedia.

Orange s'ha vist obligada a acceptar novament les condicions de Telefónica, que va comprar el gruix de la competició fins a 2022 per 3.421 milions d'euros al juny de 2018.

Noticias relacionadas

contador