Notícies de polsos

dolar bits numeros rojos portada 0100101

El dòlar també es doblega davant Biden i Yellen: caigudes contra l'euro, l''aussie' i el 'kiwi'

La gana pel risc que s'ha desfermat al mercat de les divises després de l'anunci que la presidència dels EUA inicia la transició cap a l'administració del demòcrata Joe Biden segueix bombejant l'euro i els dòlars de Nova Zelanda i Austràlia aquest dimarts. Dilluns, la notícia que el president Donald Trump havia cedit, per fi, i començava el traspàs de poders va alçar la moneda europea a màxims de més de dues setmanes fins als 1,19 dòlars.

ep produccion del idc en zwickau alemania

"La tardor serà incòmode per a l'economia d'Alemanya", segons l'IFO

"La tardor serà incòmode per a l'economia alemanya". És la conclusió a la qual arriba l'IFO, l'índex de clima empresarial va caure el novembre a 90,7 punts des dels 92,5 punts del mes anterior i, per tant, per segona vegada consecutiva, segons les dades difoses aquest dimarts.

ep sede de repsol

Repsol ja és 'compra' per a Bankinter pel seu dividend "atractiu" i "sostenible"

Una rendibilitat per dividend atractiva i sostenible en el temps, un balanç sanejat, el focus en energies netes i el Pla Estratègic 2021/2025 ambiciós. Aquestes són les principals raons per les quals els analistes de Bankinter han elevat la recomanació de Repsol a 'comprar' des de 'neutral'. A més, situen el seu preu objectiu en revisió des dels 5,9 euros per acció anteriors.