trumpcbbiden55

Donald Trump finalment ha 'caigut de genolls' i ha permès iniciar la transició presidencial a Joe Biden. L'Administració de Serveis Generals (GSA, per les sigles en anglès), encarregada d'aquests assumptes, va anunciar aquest dilluns al president electe que havia donat inici al procés de transició.

"En el millor interès del nostre país, recomano que Emily i el seu equip facin el que sigui necessari pel que fa als protocols inicials, i he dit al meu equip que faci el mateix", ha assenyalat Trump a Twitter, en referència a la presidenta de la GSA, Emily Murphy.

En una carta adreçada a Joe Biden, Murphy ha anunciat que l'Administració Trump està a punt per començar el procés de transició formal, després que els demòcrates li demanessin que testifiqués a la Cambra sobre la seva negativa a iniciar aquest procés.

Yohannes Abraham, director executiu de l'equip de transició de Biden, ha dit en un comunicat que la decisió "és un pas necessari per començar a combatre els desafiaments a què s'enfronta la nostra nació, incloent-hi controlar la pandèmia i tornar a encarrilar la nostra economia" .

Mentrestant, Joe Biden va perfilant el seu equip de govern. L'expresidenta de la Reserva Federal dels Estats Units (Fed), Janet Yellen, serà la nova secretària del Tresor, segons apunten diversos mitjans nord-americans. El seu nomenament ha estat molt ben rebut pels inversors.

Noticias relacionadas

contador