ep melia ha anunciado la apertura de su decimotercer hotel en vietnam
MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL - Archivo

Meliá i IAG tornen a disparar-se aquest dimarts. La primera avança una 7,30% i la segona rebota un 6,26%. L'altre valor que puja també amb força dins de l'IBEX és Telefónica, que es revaloritza un 5,8%.

IAG

  • 2,05€
  • -0,39%
  • 7,37€
  • -0,87%

Tant Meliá com IAG reben ara el favor dels experts després de mesos i mesos de patir i enfront de la millora de l'escenari per l'arribada imminent de la vacuna. Tècnicament, a més, les dues han aconseguit pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions, la qual cosa podria estar implicant un canvi de tendència a mitjà i llarg termini després de la travessia pel desert dels últims mesos.

Meliá està atacant avui el nivell clau dels 5,47 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, no descartem veure-hi una pujada tranquil·lament fins al nivell dels 7 euros, explica César Nuez, analista de Bolsamanía i responsable de Trader Watch.

IAG, per la seva banda, va aconseguir ja aquest dilluns superar la resistència dels 1,859, "cosa que gairebé amb tota seguretat va acabar empenyent el valor fins als màxims de juny, que va dibuixar als 2,68 euros, xifra que suposa una pujada des els preus actuals d'entorn al 35%", apunta Nuez.

Bolsamanía informava aquest dilluns que els anuncis de les vacunes contra la COVID-19 han suposat un sòl per a la cotització d'ambdós valors i, tot i el gran rebot de les últimes jornades, els analistes anticipen potencial alcista durant el 2021. Aquest dilluns també van rebotar amb ganes per les bones notícies sobre la vacuna de AstraZeneca.

Noticias relacionadas

contador