didi

El govern xinès ha anunciat aquest dilluns que demana a Didi Chuxing, la multinacional dedicada al transport, que rectifiqui els seus patrons d'operació per així garantir la seguretat dels seus serveis. I tot després de l'assassinat d'una de les seves passatgeres, segons ha informat l'agència oficial de notícies Xinhua.

Les autoritats del Ministeri de Transport i del Ministeri de Seguretat Pública s'han reunit aquest diumenge amb alts càrrecs de la companyia, després que es produís el segon assassinat en les mateixes circumstàncies durant els últims tres mesos.

"Aquests accidents han violat la vida i seguretat dels passatgers", afirma el govern xinès

"Aquests dos accidents han violat la vida i seguretat dels passatgers, a més d'exposar les enormes llacunes operatives de Didi Chuxing", afirma el Ministeri de Transports xinès en un comunicat enviat a l'agència AFP.

A més, demanen "que Didi deixi de fer promeses buides i dugui a terme mesures concretes per garantir la seguretat dels passatgers".

Didi no ha trigat a respondre: ha acomiadat dos dels seus executius i ha suspès un dels seus serveis d'ús compartit d'automòbils per tot el país.

El tràgic incident va tenir lloc divendres passat, quan la policia xinesa va informar que una dona de 20 anys va desaparèixer després d'agafar un vehicle compartit de Didi a la ciutat de Wenzhou. L'últim que es va saber d'ella va ser que va enviar un missatge als seus amics a través del telèfon mòbil demanant-los ajuda. La dona va acabar sent violada i assassinada pel conductor de l'automòbil, que més tard va confessar els fets als agents policials.

Noticias relacionadas

contador