Notícies de polsos usa

jeff-bezos-amazon-e-commerce-internet 20200423182928

Amazon adquireix la 'start-up' Zoox per més de 1.200 milions de dòlars

Amazon ha adquirit la 'start up' de vehicles autònoms Zoox, segons 'The Information' i 'Financial Times'. FT parla d'un preu superior a 1.200 milions de dòlars. L'acord enfrontarà Amazon i Waymo, i suposarà augmentar la presència del gegant del comerç electrònic en la tecnologia d'aquesta mena de vehicles.

softbank 20180404114440

SoftBank vendrà les seves accions de T-Mobile a un preu de 103 dòlars

La companyia de telefonia mòbil nord-americana T-Mobile ha fixat el preu de venda de les seves accions en 103 dòlars cadascuna en un acord pel qual el Grup SoftBank es desprendrà d'una part de la seva participació, un pas important en el pla del conglomerat japonès per vendre actius.

peter navarro casa blanca

Sant tornem-hi amb l'acord Xina-EUA: Navarro nega haver dit que ha "acabat"

L'acord comercial entre la Xina i els EUA torna al punt de mira per les declaracions de Peter Navarro, el controvertit assessor econòmic de Donald Trump. Navarro ha aclarit que l'acord comercial de primera fase entre els EUA i la Xina no ha acabat, i que els seus comentaris a Fox News sobre aquest tema es van treure de context. El president Donald Trump va confirmar ràpidament a Twitter que l'acord està "completament intacte".