ep april 28 2020 - washington dc usa president donald trump looks on as dr deborah birx white house
Contacto

El president dels Estats Units, Donald Trump, prepara un pla d'1 bilió de dòlars destinat a infraestructures com a part del seu esforç per estimular l'economia, segons informa Bloomberg.

La versió preliminar del Departament de Transport reserva la majoria dels fons per a projectes com ara carreteres i ponts, però també es destinaran a la infraestructura sense fil 5G i la banda ampla rural, segons assenyala l'agència, citant persones familiaritzades amb l'assumpte.

No és, en absolut, la primera vegada que s'especula amb aquest pla destinat a infraestructures del Govern dels EUA. A l'abril, el president Trump, via Twitter, va demanar al Congrés que tingués en compte la importància d'un pla d'aquest tipus en un moment com l'actual.

"Amb les taxes d'interès als Estats Units a ZERO, aquest és el moment de fer la nostra Llei d'Infraestructura esperada durant dècades", va dir Trump a Twitter.

El mandatari va afegir que "ha de ser MOLT GRAN I AMBICIOSA, Dos bilions de dòlars, i enfocada únicament a les ocupacions i a reconstruir l'en altre temps gran infraestructura del nostre país!".

Trump porta temps impulsant un pla per a modernitzar carreteres, ponts i altres infraestructures essencials arreu del país, que el president considera que es troben en un estat deplorable.

Noticias relacionadas

contador