boeing-mise-sur-l-ouvrier-bionique-pour-sortir-plus-de-dreamliner

Boeing es dispara un 11% al Dow Jones després de rebre un consell de compra de Goldman Sachs, amb un preu objectiu de 238 dòlars (comparat amb els 209 dòlars anteriors). El fabricant d'avions civils i militars és el valor més alcista de l'índex nord-americà després d'haver rebut un altre consell de compra de Seaport Global Securities, en aquest cas amb una valoració de 277 dòlars.

  • 164,33$
  • -2,87%

Boeing va ser una de les companyies més castigades durant el crash de març, ja que les seves accions es van desplomar fins a 89 dòlars el 18 de març. No obstant això, l'esperança en una reactivació de l'economia més ràpida del que es preveia inicialment ha disparat les seves accions fins als 229 dòlars.

Això implica que els títols de Boeing han rebotat ni més ni menys que un 157% des del seu mínim anual, encara que cotitzen molt lluny del seu màxim de l'any passat, marcat al setembre en 391 dòlars.

Per a Seaport Global Securities, els pitjors riscos associats amb la pandèmia de Covid-19 ja han estat descomptats pel mercat. A més, aquests analistes consideren que el seu flux de caixa lliure podria superar les previsions del consens, que actualment són molt negatives.

Les accions de Boeing van rebotar més d'un 40% la setmana passada, en línia amb les de la resta d'aerolínies nord-americanes, ja que els inversors han descomptat que l'economia tornarà a ple rendiment a l'estiu, la qual cosa permetrà a tot el sector aeronàutic recuperar la seva activitat perduda per la crisi sanitària.

Noticias relacionadas

contador