ep filed - 23 april 2019 berlin a person holds a phone displaying the logo of the twitter social
Monika Skolimowska/zb/dpa - Archivo

Twitter està d'estrena: ha nomenat Patrick Pichette, ex CFO de Google, nou president. Fins ara havia exercit un lloc com a director independent.

  • 53,70$
  • 0,66%

El mercat està donant la benvinguda a Pichette amb pujades pròximes al 3% a l'obertura del mercat nord-americà. Semblen lluny les pors dels inversors a possibles represàlies de Donald Trump contra la xarxa social després que Twitter etiquetés un dels seus tuits com una notícia enganyosa.

Les notícies procedents de la Casa Blanca van crear veritable temor entre els inversors, i en tres sessions les accions de la xarxa social van caure prop d'un 10%.

Tampoc va ajudar que Trump signés una ordre executiva contra les xarxes socials. Tanmateix, això sembla cosa del passat. El nomenament del nou president de Twitter ha coincidit en el temps amb una demanda contra el president nord-americà per infringir suposadament la Primera Esmena, que protegeix la llibertat d'expressió.

"Creiem que ara és el moment adequat per fer evolucionar la nostra estructura de govern en línia amb unes millors pràctiques", ha assegurat Pichette en un comunicat després del seu nomenament.

Noticias relacionadas

contador