jeff-bezos-amazon-e-commerce-internet 20200423182928

Amazon ha adquirit la 'start up' de vehicles autònoms Zoox, segons 'The Information' i 'Financial Times'. FT parla d'un preu superior a 1.200 milions de dòlars. L'acord enfrontarà Amazon i Waymo, i suposarà augmentar la presència del gegant del comerç electrònic en la tecnologia d'aquesta mena de vehicles.

La majoria dels inversors de Zoox recuperaran els seus diners i alguns obtindran una rendibilitat positiva, va explicar 'The Information'. Entre els inversors es troben DFJ i el cofundador de Atlassian, Michael Cannon-Brooks.

Market Watch informava a la fi de maig que l'acord era imminent, encara que advertia que les converses podien no arribar a bon port.

Zoox, fundada el 2014, ha estat des de llavors treballant en el desenvolupament del maquinari i el programari necessari perquè cotxes sense conductor, com ara robotaxis, que puguin desplaçar-se i venir quan són convocats a través d'una aplicació mòbil.

Des de la seva última ronda de finançament el 2018, la companyia tenia problemes per seguir endavant amb els seus projectes, la qual cosa explicaria la seva venda als de Bezos.

Noticias relacionadas

contador