Notícies de polsos usa

0cb916

S&P alerta Trump: "El tancament del Govern restarà a l'economia 6.500 milions per setmana"

Aquest divendres és la data límit per aprovar els pressupostos als Estats Units. Si no s'aconsegueix un acord es tancaria el Govern federal. Una possibilitat que el president Donald Trump no descarta i que culpa els demòcrates d'això. I els demòcrates, a Trump i als republicans. En aquest encreuament de retrets, l'agència qualificadora S&P Global Ratings alerta que aquest escenari suposaria un important revés per a l'economia nord-americana.

campaign 2016 trump 37

La multimilionària Penny Pritzker se suma als crítics amb la reforma fiscal de Trump

Penny Pritzker, la que va ser secretària de Comerç dels Estats Units entre 2013 i 2017 i membre de la família Pritzker, una de les més riques dels Estats Units, s'ha sumat al grup de milionaris que s'han mostrat crítics amb la reforma fiscal de Donald Trump. Segons l'opinió d'aquests, la reforma contribuirà a crear més desigualtat entre rics i pobres.

bce, banco central europeo

Els bancs supervisats directament pel BCE es reduiran a 119 l'any que ve

El nombre de bancs supervisats directament pel Banc Central Europeu (BCE) passaran a ser 119 l'any que, davant de 125 entitats que estaven 'sota la lupa' de l'institut emissor a principis de 2017, com a resultat de la seva revisió anual sobre la importància de les entitats i els canvis a les estructures de diversos grups bancaris.

cbstopwallstreet

Signe mixt a Wall Street en plena rotació d'actius

Signe mixt i escàs moviment a Wall Street, amb pujades del 0,1% per al Dow Jones i pèrdues del 0,1% per al Nasdaq, que està mostrant un comportament divergent a la Borsa de Nova York durant les últimes sessions.