• També es reuneix el Comitè Tècnic de l'IBEX

El primer dilluns de desembre es coneixeran les dades d'afiliació de treballadors a la Seguretat Social, l'atur registrat i les prestacions per atur del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. A més, es reunirà el Comitè Tècnic de l'IBEX.

A Europa, l'Eurogrup reuneix dilluns als ministres d'Economia i Finances de l'Eurozona a Brussel·les. A més, a la Zona Euro es coneixerà l'índex de preus de producció d'octubre i la confiança de l'inversor. A Grècia, s'actualitzarà la dada de PIB amb la xifra del tercer trimestre.

Des dels Estats Units es publicarà l'índex ISM de Nova York de novembre i les dades de comandes de fàbrica i comandes industrials d'octubre. A més, hi haurà emissió de bons a 3 i 6 mesos.

A la resta de la setmana, es coneixerà la dada de PIB de l'Eurozona (dimarts 5), la balança comercial nord-americana (dimarts 5), el PIB del Japó (divendres 8) i la taxa d'atur als Estats Units (divendres 8).

ECONOMIA

Espanya: atur registrat i afiliació a la Seguretat Social de novembre (09:00h).

Eurozona: índex de preus de producció d'octubre (11:00h), confiança de l'inversor a la Zona Euro (10:30h) i reunió de l'Eurogrup.

Grècia: PIB del tercer trimestre (11:00h).

Estats Units: índex ISM de Nova York de novembre (15:45h), comandes a fàbrica d'octubre i comandes industrials, excloent-ne transport (16:00h) i emissió de bons a 3 i 6 mesos (17:30h).

Japó: confiança del consumidor de novembre (06:00h).

EMPRESES

Espanya: reunió del Comitè Tècnic de l'IBEX.

Noticias relacionadas

contador