Notícies de polsos usa

ep twitter logo

Twitter es dispara en borsa tot i admetre que va exagerar en el nombre d'usuaris

Twitter es dispara un 13% en borsa després de presentar aquest dijous els resultats del tercer trimestre. La xarxa social ha admès que ha exagerat amb el nombre d'usuaris des del 2014 (cal recordar que Twitter sempre ha estat al punt de mira sobre els comptes falses i amb el seu maneig sobre els missatges polítics), però els inversors valoren altres paràmetres.

cbjanetyellen18

Claus borsàries de la propera sessió: reunió de la Fed i resultats de Facebook

Tot i que a Espanya i a altres països d'Europa com França o Itàlia demà és festiu pel Dia de Tots Sants, els mercats seguiran funcionant amb total normalitat. A més, a l'altre costat de l'Atlàntic, aquest dimecres tindrà lloc la reunió de política monetària de la Reserva Federal nord-americana (Fed) durant la qual no s'espera una altra pujada d'interessos fins al desembre. També, Facebook presentarà els resultats del tercer trimestre.

cbpetroleobajista1

El petroli corregeix lleugerament després de marcar màxims anuals

El petroli corregeix lleugerament després de marcar màxims anuals als 61 dòlars en el cas del barril de Brent, de referència a Europa. Aquest dimarts, cau mínimament, però es manté a prop d'aquest nivell (60,8 dòlars). En el cas del West Texas, de referència als EUA, les caigudes són similars, cosa que fa que se situï per sobre dels 54 dòlars, lluny dels 55,24 dòlars, el seu màxim anual.