Notícies de polsos europa

ep conserje hotel turismo turistas turista alojamiento

Catalunya recupera la confiança dels turistes estrangers: les pernoctacions pugen un 5% al gener

Els turistes estrangers semblen haver recuperat la confiança en Catalunya. Tot i que la crisi política provocada pel desafiament independentista està encara lluny de tancar-se -després de les eleccions del passat 21 de desembre, encara no hi ha govern i sembla complicat que hi hagi un acord en aquest sentit-, la veritat és que les aigües estan més calmades després de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució per part de l'Executiu de Mariano Rajoy, cosa que sens dubte ha ajudat al sector turístic. Al gener va créixer un 4,9% el nombre de pernoctacions de visitants d'altres països a la regió, que va aglutinar el 13,9% del total de pernoctacions dels hotels espanyols al primer mes de l'any.

ep final cardiff 2017

Telefónica no confia a arribar a un acord amb Mediapro per emetre la Lliga de Campions

Telefónica ha qualificat de "genuïna i clara" la possibilitat que Movistar no renovi el contracte amb Mediapro per emetre les pròximes tres temporades de la Lliga de Campions a la seva plataforma. La companyia carrega contra el sector afirmant "l'exuberància irracional" que ha registrat el preu dels continguts televisius relacionats amb el futbol.

ep trabajadoramey ferrovial en obras ferroviarias

Ferrovial es queda amb obres de la constructora fallida Carillion al Regne Unit

Ferrovial ha anunciat aquest dijous diferents projectes que portarà a terme fora d'Espanya. D'una banda, la companyia cotitzada a l'IBEX 35 ha assumit un conjunt d'obres ferroviàries que executava Carillion, la constructora britànica que va fer fallida al començament d'any, i els seus treballadors associats, segons ha informat l'empresa.