Notícies de polsos divises

cbdraghi83

L'euro salta per sobre dels 1,21 dòlars per primera vegada des del 2014 impulsat pel BCE i Alemanya

El que comença el Banc Central Europeu (BCE), Merkel ho remata. La figura alcista que l'euro va inicial aquest dijous, després que les actes de la reunió del mes de desembre del supervisor monetari mostressin que l'entitat està a punt per virar el timó de la seva política monetària i encaminar cap a les pujades de tipus, s'ha prolongat àmpliament divendres fins preus no vistos des de desembre de 2014. L'anunci del principi d'acord entre Angela Merkel i Martin Schulz per a una 'gran coalició' de govern a Alemanya ha donat ales a la moneda fins als 1,2140 dòlars. Des del començament de l'any, l'euro s'ha revalorat un 1% respecte al 'bitllet verd'.

cbdolar83ss

El dòlar es recupera després del vaivé de les 'fake news' sobre la Xina i l'euro exhibeix pessimisme abans de les actes del BCE

Com si res hagués passat. El mercat de la divises encara una jornada durant la qual els operadors esperen la publicació de les actes de l'última reunió del Banc Central Europeu (BCE), amb l'euro a nivells similars contra el dòlar als quals mantenia dimecres. La franja dels 1,1930/20 ha actuat com a suport de curt termini a la correcció de la divisa comunitària i és on descansa en aquests moments. Però tot i que el dòlar no mostra ni rastre de l’estomacada rebuda dimecres, la jornada d'ahir va posar en relleu l'"extrema sensibilitat de les divises, especialment la nord-americana a qualsevol risc polític o de guerra comercial als EUA", apunta Kathy Lien, analista de BK Asset Management.

buffett311

Buffett afirma que les monedes digitals "acabaran malament"

Warren Buffett ho té clar. Segons la seva opinió, la febre actual per les monedes digitals "acabarà malament amb gairebé total seguretat". L'home més ric del món ha afegit que no sap "ni com ni quan passarà", però que està segur que el seu final serà negatiu.