Notícies de polsos divises

Els 8.000 dòlars se li resisteixen a un bitcoin deprimit i l’ethereum, a mínims de 14 setmanes

El declivi del bitcoin per sota dels 8.000 dòlars prossegueix, amb la de Satoshi Nakamoto incapaç de mantenir-se per sobre d'aquest nivell de preus, malgrat diversos intents durant la passada matinada. La decisió de Twitter de prohibir els anuncis de monedes virtuals ha disparat una forta onada de vendes, però els experts miren més enllà i asseguren que la correcció des del ral·li de març ja es forjava en els preus.

money euros cash

L'euro apunta als 1,25 dòlars després que el BCE animi les compres

L'euro està a punt per tornar a deixar-se portar per les expectatives que el Banc Central Europeu (BCE) redueixi les seves mesures ultra-flexibles a major velocitat del previst. Bona mostra d'això és que la divisa europea segueix aquest dimarts al màxim de cinc setmanes arribat dilluns, per sobre dels 1,2450 dòlars, i ja apunta als 1,25 dòlars després que el president del Bundesbank, Jens Weidmann, deixés caure que els tipus poden començar a pujar a mitjans 2019.

bitcoin bolsillo

Després de l’'hivern fred' per a les monedes virtuals, els experts prediuen que el bitcoin es dispararà fins a 30.000 dòlars

El mercat de les monedes virtuals arrenca una setmana més sense grans novetats. La capitalització total dels més de 1.500 tokens i monedes segueix lleument per sobre dels 30.000 milions de dòlars, mentre el preu del bitcoin segueix aferrant-se als 8.500 dòlars, amb moderades pèrdues aquest dilluns que segueixen el declivi disparat dijous després que el Japó incrementés la pressió reguladora sobre les monedes de xifrat.

dinero, dolares, rico, billetes

L'euro i la lliura tornen a la càrrega contra un dòlar que segueix prolongant el seu declivi davant del ien

La ressaca de la decisió del president dels EUA, Donald Trump, d'imposar aranzels a les importacions xineses segueix dominant l'ànim al mercat de les divises a l'arrencada d'una setmana durant la qual s'esperen pocs esdeveniments que moguin el mercat. La por d’una escalada del conflicte comercial entre les dues primeres potències mundials manté els inversors en mode aversió al risc, cosa que es tradueix en vendes en el dòlar, especialment contra el ien.