• Encara que afegeix que no sap ni com ni quan passarà
  • "Mai tindrem una posició sobre elles", afirma el milionari
buffett311

Warren Buffett ho té clar. Segons la seva opinió, la febre actual per les monedes digitals "acabarà malament amb gairebé total seguretat". L'home més ric del món ha afegit que no sap "ni com ni quan passarà", però que està segur que el seu final serà negatiu.

En declaracions a 'CNBC', el cèlebre inversor ha afegit, però, que no té cap posició sobre cap d'aquestes monedes digitals, tampoc baixistes, perquè "mai tindrem una posició sobre elles". Segons Buffett, no té sentit prendre posicions en un actiu del qual "no sé res".

NOMENAMENTS EN BERKSHIRE HATHAWAY

Warren Buffett també és notícia perquè segueix preparant la seva successió al capdavant de Berkshire Hathaway, el seu holding inversor a través del qual canalitza la seva gran fortuna. El consell d'administració de Berkshire ha decidit ampliar la seva composició fins a 14 membres, permetent així la incorporació de Gregory E. Abel i Ajit Jain, que han estat també designats vicepresidents de l'entitat.

Després d'aquesta decisió, Warren Buffett, president i conseller delegat, i Charles T. Munger, vicepresident de Berkshire Hathaway, continuaran en els seus respectius llocs, incloent-hi la responsabilitat sobre les decisions significatives d'assignació de recursos i les activitats d'inversió, ha precisat la companyia.

Gregory E. Abel ha estat nomenat vicepresident de Berkshire Hathaway amb responsabilitat sobre les operacions comercials fora del mercat d'assegurances, mentre Ajit Jain serà vicepresident amb responsabilitat sobre les operacions del negoci assegurador.

Buffett ha comentat que aquests nomenaments formen part d'un "procés de successió", malgrat que encara es troba al capdavant de Berkshire. Buffett té actualment 87 anys i Charles T. Munger, 94 anys. Gregory E. Abel i Ajit Jain són els dos principals candidats a succeir-los.

Noticias relacionadas

contador