Notícies de polsos Àsia

cbasia short1

Àsia tanca amb pujades empesa pel major optimisme de Wall Street

La tensió entre la Xina i els Estats Units no permet relaxar els inversors. I els mercats asiàtics se’n ressenten. Durant aquesta jornada de dijous, les principals borses del continent han tancat amb pujades, després que Wall Street rebotés aquest dimecres i tanqués amb pujades superiors a l'1%.

soja campo eeuu

La Xina pega on fa mal: la soja preocupa els grangers dels EUA

Comença la guerra. La batalla comercial entre la Xina i els Estats Units ja escriu el seu primer capítol, amb atacs de sengles bàndols en tot just 11 hores. A la matinada d'aquest dimecres l'Administració nord-americana ha fet pública una llista de 1.300 productes xinesos sobre els quals imposarà aranzels de fins al 25%. La resposta del gegant asiàtic no s'ha fet pregar, amb un altre catàleg de béns sobre els quals presentarà aranzels. Entre ells, productes tous com la soja fan tremolar els grangers nord-americans, la cotització de la qual s'ha desplomat més d'un 4,5% al mercat de futurs després de l'anunci.

ken hu ceo rotatorio de huawei

Huawei guanya 7.300 milions de dòlars el 2017, gairebé un 30% més

Huawei va guanyar un total de 7.300 milions de dòlars el 2017, tal com ha informat la companyia. Aquest benefici suposa un 28,1% més que l'any anterior. La companyia va generar uns ingressos anuals per 92.500 milions de dòlars, xifra que suposa un increment del 15,7% respecte a 2016.