• La companyia va vendre 153 milions de telèfons intel·ligents el 2017 (incloent-hi Honor)
ken hu ceo rotatorio de huawei
Huawei

Huawei va guanyar un total de 7.300 milions de dòlars el 2017, tal com ha informat la companyia. Aquest benefici suposa un 28,1% més que l'any anterior. La companyia va generar uns ingressos anuals per 92.500 milions de dòlars, xifra que suposa un increment del 15,7% respecte a 2016.

El 2017, Huawei va seguir apostant pel futur, amb una inversió anual en R + D de 89.700 milions de iuans (13.800 milions de dòlars), xifra que suposa un augment del 17,4% en comparació amb 2016. La inversió total en R + D de la companyia durant l'última dècada va superar els 394.000 milions de iuans (60.400 milions de dòlars).

Ken Hu, CEO rotatori de Huawei, ha assenyalat: "Estem fent un nou viatge. Les oportunitats i els desafiaments estan sorgint més ràpid que mai, i la innovació ininterrompuda és l'única manera de mantenir-nos a l'avantguarda. Durant els propers 10 anys, Huawei continuarà incrementant la inversió en innovació tecnològica, destinarà a aquesta àrea més de 10.000 milions de dòlars cada any. Buscarem activament la col·laboració oberta, així com atraure i cultivar talents de primer nivell, i intensificar els esforços en investigació. Volem contribuir que totes les indústries siguin digitals i intel·ligents".

A més, ha afegit: "El 2018, les tecnologies emergents com l'Internet de les Coses, el Cloud Computing, la Intel·ligència Artificial o el 5G s'aplicaran a gran escala. Al llarg d'aquest procés, Huawei es mantindrà a l'avantguarda de la innovació tecnològica i la transformació comercial. I el que és més important encara, prestarem especial atenció als desafiaments pràctics que afronten els nostres clients a mesura que avancen cap a la seva digitalització. La nostra feina és ajudar-los a superar aquests reptes i aconseguir l'èxit empresarial. Al final, el nostre objectiu és portar la digitalització a cada persona, llar i organització per aconseguir un món totalment connectat i intel·ligent".

CREIXEMENT SÒLID

L'any passat la Unitat de Negoci d'Infraestructures de Xarxes de Telecomunicacions va generar uns ingressos per valor de 297.800 milions de iuans (45.700 milions de dòlars), un 2,5% més que els obtinguts durant l'exercici anterior. Aquest èxit es deu al fet que la companyia s'ha centrat en ajudar els operadors globals a maximitzar el potencial dels seus actius de xarxa existents i aprofitar noves oportunitats detectades en el núvol, vídeo i Internet de les Coses (IoT, per les sigles en anglès).

D'altra banda, la Unitat de Negoci d'Empreses, sempre en estreta col·laboració amb els seus socis, va millorar les innovacions en núvol, dades massives, IoT, xarxes de Campus i centres de dades, entre d'altres, i va impulsar una àmplia aplicació dels seus productes i solucions per a les indústries verticals. Aquesta divisió va generar 54.900 milions de iuans (8.400 milions de dòlars) d'ingressos anuals, un 35,1% més que el 2016.

Finalment, pel que fa a la Unitat de Negoci de Consum, les marques Huawei i Honor van córrer a tota velocitat, fet que va generar un creixement ràpid als seus respectius mercats. La companyia va vendre 153 milions de telèfons intel·ligents el 2017 (incloent-hi Honor) i va reportar uns ingressos anuals de 237.200 milions de iuans (36.000 milions de dòlars), un 31,9% més respecte a l'exercici anterior.

Noticias relacionadas

contador