nasdaq 630 portada

A la vista del gràfic diari de l'índex de la tecnologia podem veure com la zona dels 7.400 punts està actuant ara com a resistència, abans suport.

  • 17.471,47
  • 1,51%

Recentment advertíem de la possibilitat que el Nasdaq 100 pogués perforar el suport dels 7.400 punts i confirmaria així un 'doble sostre'. I aquí està, sense ser capaç (de moment) de superar l'ara resistència, abans suport, dels 7.400 punts. Si la figura no falla, ja que res és infal·lible als mercats, aquest apunta com a mínim a la zona dels 7.100 punts, que coincideix, a més, amb la MM200 diària. En qualsevol cas, en cap moment estem posant en dubte l’impecable tendència alcista de fons. Simplement estem parlant d'un ajust/consolidació de les pujades prèvies. I poc més. Si després amb el temps aquesta va a més, només el temps ho dirà i els preus ens aniran donant noves pistes.

Gairebé més perillós que la correcció de l'índex en si pot ser la manera com reaccioni la resta de borses mundials, sobretot les europees, molt més febles a mitjà i de llarg termini. Ja saben, quan Wall Street esternuda la resta del món agafa la grip.

Gràfic diari del Nasdaq 100

Noticias relacionadas

contador