nasdaq 630 portada

Si bé, és cert que el tecnològic va tancar lluny dels mínims del dia, convé no perdre de vista l'important suport que presenta als 7.400 punts.

  • 17.890,80
  • 1,99%

Primer de tot, recordar que l'índex de la tecnologia no pot ser més alcista. De fet, el Nasdaq 100 va marcar aquest dilluns un nou màxim de tots els temps, l'enèsim. Cosa que vol dir que l'índex es troba en 'pujada lliure' absoluta. Ara bé, això no treu perquè a curt termini siguem cauts, davant la possibilitat que el preu pugui estar donant forma a un petit 'doble sostre'. Figura que es confirmaria només si es perforés el suport dels 7.400 punts. I com m'agrada recordar sempre que tinc l'oportunitat, sempre sabem com comencen les coses, però no com acaben.

O el que és el mateix, que el que comença per una correcció sense importància sempre pot acabar sent una mica més que això. D'antuvi, si finalment es perforés aquest suport, no seria gens estrany que l'índex pogués posar rumb a la potencial zona de suport que presenta a la MM200 diària, ara als aproximadament 7.000 punts.

Gràfic diari del Nasdaq 100

Noticias relacionadas

contador