Notícies de polsos

cbibex11000

L'IBEX consolida els 8.800 punts gràcies a Santander, Telefónica i les elèctriques

L'IBEX 35 ha tancat amb lleugers guanys del 0,38%, fins als 8.856,80 punts, durant una jornada amb signe positiu per a Telefónica, Santander i les elèctriques, que aquest dimecres van ser els principals llastos per a l'índex. La sessió ha estat tranquil, tant a Europa com a Wall Street, cosa que ha permès als índexs consolidar els forts guanys acumulats durant les últimes sessions.

ep recursosmadrid central

Els empresaris, contra Madrid Central: asseguren que les vendes han caigut un 15%

Les vendes dels empresaris afectats per Madrid Central, la mesura de restricció al trànsit a l'ametlla central de la capital, han caigut un 15% durant el primer mes des de la posada en marxa, ha informat CEIM en un comunicat. La patronal madrilenya ha exposat els resultats de la recentment finalitzada Campanya de Nadal en els quals destaca l'augment de facturació de gairebé el 2,5% respecte al mateix període de l'any anterior.

cbeurobce short

El BCE diu que el mercat espera que no es pugin els tipus fins a finals de 2019

El Banc Central Europeu (BCE) assegura que el mercat espera que la pujada dels tipus d'interès es posposarà, igual que s'observa que hi ha riscos a la baixa per al creixement econòmic de la zona euro. Així ho explica l'entitat a les actes de la seva última reunió de política monetària de desembre, publicades aquest dijous.