vodafone store sign
0,69£
  • 0,00£
  • -0,40%

La filial espanyola de la companyia de telecomunicacions britànica, Vodafone Espanya, ha anunciat aquest dijous l'acomiadament de fins a 1.200 treballadors, és a dir, el 24% de la seva actual plantilla assignada en aquest país.

Vodafone Espanya ha justificat la seva decisió per la pèrdua d'ingressos davant un clima més competitiu pel sorgiment de noves tarifes de baix cost.

Segons informa El País, la mesura passa ara per iniciar la recerca d'un acord amb els representants dels treballadors a partir de finals d'aquest mateix mes.

"A l'actual context de mercat, la demanda de serveis segueix creixent de forma exponencial i no així els preus: a prop del 50% de les altes brutes estan associades amb ofertes de cost baix i mitjà, la qual cosa obliga Vodafone a tenir una estructura de costos preparada per competir amb èxit en tots els segments", va assenyalar la pròpia companyia de telecomunicacions en un comunicat.

Precisament, la matriu britànica va caure recentment a l'FTSE 100 després d'una rebaixa d’RBC, que qualificava el dividend de la companyia de telecomunicacions com "insostenible" i assenyalava l'arribada de l'espectre 5G com la seva principal amenaça.

Noticias relacionadas

contador