le bitcoin remonte a 60 000 dollars decision cle en vue sur un fonds indiciel a wall street

Els inversors, que inverteixen a llarg termini, que mantenen les seves posicions i inversions en el bitcoin, els HODlers, estan de celebració, ja que el consens de mercat espera que l'actual ral·li prossegueixi fins, com a mínim als 70.000 o 80.000 dòlars. Això sí, la criptodivisa podria acabar l'any al voltant dels 71.000 dòlars, segons una enquesta de Finder.com.

La majoria dels experts consultats per aquesta companyia, uns 50, fixa com a objectiu els 80.021 dòlars i més d'una cinquena part (23%) pensa que arribarà als 100.000 dòlars o més. Per això ara és el moment de comprar la moneda digital, segons el 46% dels panelistes, mentre que un 46% addicional diu que és hora de guardar-la i només el 8% diu que és hora de vendre.

El CEO i director de Gryphon Digital Mining, Rob Chang, que projecta que la reina de les criptos arribarà a un màxim de 111.000 dòlars aquest any, atribueix la seva predicció a l'inici de l'adopció generalitzada del bitcoin. "Crec que estem en els primers passos d'una ràpida adopció de bitcoins que s'estendrà més enllà d'El Salvador i Twitter cap a àrees més tradicionals. A mesura que això passi, el públic en general estarà cada vegada més exposat al bitcoin i aquest canvi de la foscor a la llum catapultarà els seus preus a un nivell més alt durant els propers anys", comenta. "Considerem els esdeveniments de halving i obtindrem raons estructurals per les quals el preu de bitcoin ha de pujar més", afegeix.

No obstant això, els experts consultats per Finder.com, preveuen que el preu de la moneda digital per antonomàsia caigui fins als 71.415 dòlars per cap d'any.

Alguns panelistes, com Alex Nagorskii del DigitalX Ltd -que prediu que BTC acabarà el 2021 entre els 60.000 i 99.000 dòlars-, diuen que l'aprovació d'un ETF impulsarà els preus a l'alça. L'analista d'Arcane Research, Vetle Lunde, creu que "la narrativa de l'ETF afegirà impuls al bitcoin, com ho veiem actualment".

La professora associada de la University of East London, la Dra. Iwa Salami, assenyala que l'aprovació d'un ETF no només ajudarà els inversors de monedes digitals actuals a diversificar les seves carteres, sinó que encoratjarà, a més, els inversors minoristes a invertir en l'actiu digital. "Els ETF del bitcoin seran una forma de brindar als inversors petits l'oportunitat d'invertir en aquesta classe d'actius sense necessàriament comprendre la tecnologia o passar pels rigors de configurar un compte d'un bròker de monedes digitals".

"També ajudaria als que no tenen confiança en tenir bitcoins de forma directa, a causa de potencials riscos com el de perdre'ls permanentment per la pèrdua de la contrasenya de la cartera que conté bitcoins i altres actius digitals", afegeix aquesta experta.

Noticias relacionadas

contador