zara inditex portada

Inditex publica els seus resultats trimestrals el proper 10 de març, i els analistes ho saben. Credit Suisse es prepara per a l'ocasió reiterant el seu consell d''infraponderar' la tèxtil, a la qual, no obstant, eleva el preu objectiu des dels 23 fins als 23,50 euros, xifra que segueix sent molt per sota dels seus nivells de cotització actuals (27,31 euros).

  • 45,34€
  • 1,43%

"Les perspectives per a la resta de l'any segueixen sent molt incertes, especialment pel que fa als nivells d'inventari i l'increment de costos", expliquen els seus experts.

A més, els analistes de Credit Suisse rebaixen encara més les expectatives de vendes d'Inditex al quart i últim trimestre del 2020, des del -20% fins al -24%, per "l'extensió de les restriccions" per fer front al coronavirus. Si de cas, miren amb cert optimisme el segon i tercer trimestre d'aquest any, però no massa.

"Els reptes a mitjà termini segueixen sent considerables", assenyala a continuació la suïssa. "Com la notable pèrdua de quota de mercat en línia", afegeix. "Els marges segueixen sota pressió després que l'EBIT subjacent caigués en 340 punts durant els últims set anys", postil·la.

Noticias relacionadas

contador