Notícies de polsos

22573356606 55c108caf6 b

La inflació britànica continua al 3% al gener i reté l'atenció sobre el Banc d'Anglaterra

L'informe d'inflació presentat pel Banc d'Anglaterra (BoE) la setmana passada, en què situava el nivell de preus al 3% durant l'últim mes de desembre, deixava entreveure la influència del preu del cru i els efectes que patia la devaluació de la divisa esterlina als mercats. Tot i això, les previsions del responsable monetari anglès mostraven una desacceleració en el desenvolupament dels preus per als propers mesos, especialment després de la més que probable pujada de tipus al país. Doncs bé, els preus s'han mantingut al 3%, augmentant la pressió sobre el banc central i les seves decisions dels propers mesos.

hotel riu guell

Lluís Riu Güell, propietari dels hotels RIU, en llibertat després de pagar 20.000 dòlars de fiança a Miami

Lluís Riu Güell, propietari dels hotels RIU, ha estat alliberat després de ser detingut a Miami acusat de corrupció i viatjarà "en les pròximes hores" a Mallorca després de pagar una fiança de 20.000 dòlars. Segons han informat fonts de la companyia hotelera, aquest pagament de la fiança "estava establert" abans de viatjar a Miami, on s'ha presentat voluntàriament davant el jutjat, de manera que "en qüestió d'hores ja era al carrer de nou".

cbbayer3

Bayer rep la primera autorització per Eylea a la Xina

Bayer ha comunicat que el seu compost Eylea ha estat aprovat pels reguladors xinesos (CFDA) per al tractament de la deficiència visual a causa d'un edema macular diabètic (DME per les sigles en anglès). Aquesta és la primera indicació d’Eylea aprovada pel CFDA.

mark-zuckerberg

Cop d'Alemanya a Facebook per l'ús de les dades personals

El organismo que lucha por los derechos del consumidor en Alemania explica que la Facebook no garantiza adecuadamente que los usuarios conozcan que permisos están dando a cerca de su información personal publicada en la red social.