• Hi ha més de 110 milions de persones a la Xina que pateixen de diabetis
cbbayer3

Bayer ha comunicat que el seu compost Eylea ha estat aprovat pels reguladors xinesos (CFDA) per al tractament de la deficiència visual a causa d'un edema macular diabètic (DME per les sigles en anglès). Aquesta és la primera indicació d’Eylea aprovada pel CFDA.

  • 28,43€
  • 0,04%

"Amb més de 110 milions de persones a la Xina que pateixen de diabetis, la retinopatia diabètica juntament amb DME és una complicació greu que pot amenaçar la visió de molts treballadors adults", va dir el Dr. Joerg Moeller, membre del Comitè Executiu de la Divisió Farmacèutica de Bayer i Cap d'Investigació i Desenvolupament. "L'aprovació d’Eylea a la Xina en aquesta important indicació és una gran notícia per al creixent nombre de pacients", ha assenyalat Moeller.

Aproximadament, un de cada tres adults amb diabetis a tot el món (fins a 93 milions de persones) estan afectats per la retinopatia diabètica (DR), una complicació de la diabetis que pot conduir a DME i ceguesa, si no es tracta. Sense tractament, aproximadament la meitat dels pacients amb DME perden més de dues línies de visió dins dels dos anys següents al diagnòstic.

Noticias relacionadas

contador