La resistència clau del selectiu espanyol es troba al voltant dels 10.000 punts.

Pujades del 3,50% en NH Hotels que confirma el suport a les rodalies de la mitjana de 200 sessions. La companyia manté la tendència alcista principal i sembla imminent que acabem veient un atac al nivell dels 6,43 dòlars. El seu comportament en aquest nivell de preus és molt important i és que la seva superació ens faria pensar en una extensió de la seva tendència alcista principal fins a almenys el nivell dels 7 euros.

Ence és un dels valors del mercat que tenim al punt de mira, ja que manté una forta tendència alcista a mitjà i llarg termini i sens dubte, podríem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el final de la consolidació dels últims mesos. La resistència clau es troba als 5,54 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que seria el senyal que ens faria plantejar-nos una presa de posicions.

Tornem a interessar-nos per l'evolució tècnica de Siemens Gamesa que després de subjectar-se a prop dels 11 euros, podria acabar confirmant un canvi de tendència. La companyia es troba donant forma a una espatlla cap espatlla invertit i no descartem que pugui acabar superant la resistència dels 13,40 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions, cosa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins i nivell dels 16 euros.

Solaria fa diverses setmanes que s’està movent en una banda lateral dins de la seva tendència alcista. La companyia està donant forma a un triangle simètric que ens fa estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en la continuació de les pujades. Un tancament per sobre dels 2,52 euros ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. No la perdem de vista.

Atents al començament d'un nou impuls alcista en Liberbank després del trencament de la resistència dels 0,47 euros. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són bones i és que no descartem veure una escalada de posicions al banc fins al nivell dels 0,55 euros.

contador