Notícies de polsos usa

cbpatrickharker

Compres en Wall Street després de l'atac dels EUA a Síria

Els conflictes geopolítics tornen a marcar la sessió d'aquest dilluns a Wall Street que puja més del 0,5% de mitjana. Divendres passat, la Borsa de Nova York va tancar en vermell, encara que a l'acumulat setmanal la pujada va ser del 2%. Aquesta setmana també estarà marcada pels resultats empresarials.

cbneelkashkari

Kashkari (Fed) veu en la reforma fiscal un gran suport per a la pujada futura de tipus

El president de la Reserva Federal (Fed) a Minneapolis, Neel Kashkari, considera la reforma fiscal del president Donald Trump un gran suport per al full de ruta del regulador. El passat mes de març, el president de la Fed, Jerome Powell, va donar el tret de sortida cap a la normalització monetària amb una pujada dels tipus fins a l’1,50-1,75% i després de la qual s'esperen dos més aquest any.

yield curve wall street

JP Morgan: "És molt aviat per considerar la política de la Fed com un error"

Les veus que atien els plans de la Reserva Federal nord-americana per a aquest any s'equivoquen segons el banc més gran del món. Els analistes de JP Morgan consideren que és "massa aviat per considerar la política de la Fed un error" tot i la cada vegada més plana corba d'interès. "Considerem aquestes preocupacions prematures", estableixen.