bp

La internacional britànica BP i la petroliera carioca Petrobras han anunciat una aliança estratègica per col·laborar en matèria comercial, tecnològica, d'investigació i mediambiental a nivell global, amb el Brasil com a localització triada per al començament de les operacions conjuntes. Així ho han comunicat les dues companyies aquest dijous.

BP

  • 5,26£
  • 0,13%
  • 8,18€
  • 1,86%

"La nostra aliança està basada en els valors i principis comuns que guien les dues companyies. Hem començat a unir les nostres forces durant les últimes rondes de subhasta i treballem per seguir ampliant la nostra cooperació en el futur", va explicar el president de Petrobras, Pedro Parente.

Per la seva banda, el director de BP, Bob Dudley, ha apuntat que "Petrobras és una companyia energètica de classe mundial amb la qual BP ha construït fortes relacions al llarg dels anys. Estem entusiasmats d’aprofundir en la nostra aliança i explorar més oportunitats conjuntes en totes les línies de negoci al Brasil i més enllà. Creiem que treballant junts mitjançant aquesta aliança podem generar valor real tant en BP com en Petrobras".

La petroliera britànica està present al país sud-americà des de fa més de seixanta anys on subministra combustible i lubricants, mitjançant l'explotació de petroli i gas i experimenta amb biocombustibles. Les dues companyies, actualment cooperant en 16 línies d'investigació al Brasil, són membres de la 'Oil & Gas Climate Initiative', una organització de participació voluntària per reduir l'impacte del canvi climàtic. BP dona feina a 7.000 persones i està present en quinze estats del país sud-americà.

Noticias relacionadas

contador