• També es publicaran els PMI de manufactures i serveis de França, Alemanya, la Zona Euro i els Estats Units
caixabank

La temporada de resultats del tercer trimestre segueix acaparant les mirades dels inversors. I aquesta setmana encara més, ja que està carregada de referències. Així, aquest dimarts, rendiran comptes amb el mercat CaixaBank, Liberbank, Gestamp i FCC. A més, fora d'Espanya també serà el torn de Caterpillar, 3M, McDonalds i General Motors, entre d'altres.

  • 5,11€
  • 1,95%
  • 0,28€
  • 1,72%

La banca espera per al tercer trimestre uns resultats "fluixos" ja que correspon a uns mesos marcats pel període estival. Els analistes reconeixen que "és massa aviat per veure un impacte per Catalunya durant el tercer trimestre", en referència a CaixaBank, sobre el qual el consens de FactSet preveu un benefici net de 489 milions entre juliol i setembre, un 47% superior als 332 milions del tercer trimestre de 2016.

Sobre Liberbank, s'espera que comuniqui unes pèrdues durant el tercer trimestre de 365 milions davant el benefici de 27 milions del tercer trimestre de 2016. Aquestes pèrdues es deurien a les majors provisions per millorar cobertures, que és un dels passos del pla estratègic de l'entitat.

Per si això fos poc, aquest dimarts també es publicaran diverses dades macroeconòmiques com els PMI de serveis i manufactures de França, Alemanya, la Zona Euro i els Estats Units. Precisament, al país nord-americà també es coneixerà l'Índex llibre roig i les reserves setmanals de cru de l'API.

DADES MACRO

Japó: PMI manufacturer

França: PMI compost, manufacturer i de serveis

Alemanya: PMI compost, manufacturer i de serveis

Zona Euro: PMI compost, manufacturer i de serveis

Estats Units: PMI compost, manufacturer i de serveis, Índex llibre roig, Reserves setmanals de cru de l'API

DADES EMPRESES

Espanya: Resultats del tercer trimestre de Liberbank, CaixaBank, FCC i Gestamp

Estats Units: Resultats del tercer trimestre de Caterpillar, 3M, General Motors, McDonalds, Texas Instruments, i Total Systems

Noticias relacionadas

contador