• En la seva opinió, la sessió de divendres passat va tenir el sentiment d'un clímax comprador
  • Preveu una caiguda del 3%, però manté el seu objectiu de 2.700 punts per a l'S&P 500 el 2017
cbwallstreet2

Morgan Stanley, un dels bancs d'inversió més importants als Estats Units junts amb Goldman Sachs, anticipa una correcció de curt termini a Wall Street després del 'clímax comprador' que ha registrat la renda variable americana durant les últimes setmanes.

  • 37.986,40
  • -

Segons Mike Wilson, cap d'inversions de l'entitat als EUA, "la sessió de divendres passat en particular va tenir el sentiment d'un clímax comprador per a nosaltres". Aquest expert afegeix, en un informe recollit per 'Bloomberg', que "vam veure una dinàmica similar el passat 1 de març, quan el president Trump va realitzar un discurs que va ser ben rebut al Congrés. Va marcar un sostre de curt termini i va anticipar una correcció del 3% per a l'S&P 500".

Wall Street va tancar aquest dilluns amb pèrdues moderades i va truncar la impressionant ratxa que han registrat els índexs novaiorquesos durant les últimes setmanes, sense correccions i amb índexs de volatilitat molt baixos.

Malgrat que preveu una correcció de curt termini, Wilson també manté la seva previsió que l'S&P 500 tanqui l'exercici a nivells de 2.700 punts (l'índex va caure un 0,4% aquest dilluns, fins als 2.565 punts).

Aquest any, el Dow Jones acumula una revaloració del 17,8%, l'S&P 500 avança un 14,6% i el Nasdaq 100, un 24,8%. Els últims guanys s'han vist impulsats pels avenços de l'Administració Trump per aprovar la seva reforma fiscal i per la positiva evolució dels resultats empresarials del tercer trimestre, que aquesta setmana són un dels punts d'interès del mercat.

Per exemple, dijous presentaran els seus comptes tres de les cinc grans tecnològiques de Wall Street: Amazon, Alphabet (Google) i Microsoft. En el cas d'Amazon, les seves accions han pujat gairebé un 29% aquest any, cosa que ha elevat la seva capitalització borsària fins a 464.000 milions de dòlars.

Per la seva banda, Alphabet es revalora un 24% el 2017 i el seu valor en borsa ha pujat fins a 683.000 milions de dòlars. Finalment, Microsoft puja un 26% el 2017 i la seva capitalització ha 'engreixat' fins a 608.000 milions.

Noticias relacionadas

contador