Notícies de polsos europa

ep archivo   foco focos luz electricidad energia

El Govern baixarà l'IVA de la llum del 21% al 10% amb condicions

El Govern ha decidit abaixar l'IVA de la llum del 21% al 10%, tot i que amb condicions. La mesura entraria en vigor una vegada s'aprovi aquest dijous al Consell de Ministres extraordinari que s'ha convocat i durant el qual també s'aprovarà el final de les mascaretes a l'aire lliure. Aquesta mesura permetrà baixar la factura de la llum, que està disparada i aquest mes de juny podria ser la més cara de la història.

ep la vicepresidenta segunda y ministra de asuntos economicos nadia calvino y el presidente de bbva

Calviño creu que els indults contribuiran a l'"estabilitat i evolució econòmica"

La vicepresidenta segona de Govern i ministra d'Afers Econòmics, Nadia Calviño, s'ha manifestat a favor dels indults als presos del 'Procés' al XXXVIII Seminari de Apie. L'economia de la pandèmia. Calviño ha dit que va viure tot el conflicte amb Catalunya com un "fracàs" i que no s'ha de tornar a aquesta situació. En la seva opinió, cal advocar per la confiança i l'estabilitat política i els indults poden ajudar en això.

ep instalaciones de tecnicas reunidas

Técnicas Reunidas aconsegueix un contracte de 240 milions de dòlars a Rússia

Técnicas Reunidas ha estat adjudicatària per part de Gazprom Neft d'un contracte de 240 milions de dòlars per al desenvolupament d'una moderna unitat de tractament de residus a la refineria que la companyia russa té a Moscou, segons ha informat aquest dilluns la companyia a través d'un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).