eurodolarparidad

L'Índex Dòlar és un índex que mesura el valor del dòlar nord-americà amb relació a una cistella de monedes estrangeres (euro, ien, lliura, dòlar canadenc, corona sueca i franc suís).

  • 0,9326€
  • -0,19%
  • 0,7960£
  • -0,58%
  • 156,0770¥
  • -1,17%
Análisis Técnico
S2
93.44
R1
94.65
R2
94.65
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La 'doble vall' és un patró de canvi de tendència a l'alça que té forma de «W». Com el seu nom indica, la pauta està composta per dues valls (mínims) consecutius que són aproximadament iguals, amb un rebot moderat entre mitjanes. Posant de manifest un suport important. La figura ens mostra la intenció per part dels inversors de no deixar que el preu arribi a nous mínims i la determinació de posar fi a la tendència baixista prèvia. L'objectiu de pujada de la figura de volta és el resultat de projectar a l'alça i des del punt de ruptura de la línia de coll l'altura de les dues valls, l'alçada de la doble vall. I es tracta sempre d'un objectiu de pujada mínim teòric.

Així, les zones de control en l'Índex Dòlar es troben als 89,20-89,50 punts per sota (suport) i als 93,44 per dalt (resistència). És a dir, per sobre dels màxims d'abril el preu estaria confirmant una doble vall, amb objectiu de pujada (mínim teòric) cap als aprox. 96 punts. Cosa que vol dir que per sobre dels màxims d'abril 'el bitllet verd' tornaria a apreciar-se amb força contra el conjunt dels principals encreuaments mundials.

dxy210621
Gràfic setmanal de l'Índex Dòlar (DXY)

Noticias relacionadas

contador