ep instalaciones de tecnicas reunidas
TÉCNICAS REUNIDAS

Técnicas Reunidas ha estat adjudicatària per part de Gazprom Neft d'un contracte de 240 milions de dòlars per al desenvolupament d'una moderna unitat de tractament de residus a la refineria que la companyia russa té a Moscou, segons ha informat aquest dilluns la companyia a través d'un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 9,51€
  • -0,37%

L'abast dels treballs, que tindran un termini d'execució aproximat de 40 mesos (37 mesos des de l'inici de les obres i 3 mesos des de la posada en marxa), inclou el disseny de detall del projecte, la compra de materials i equips, la gestió de la construcció de la nova unitat i la posada en marxa.

El desenvolupament del projecte tindrà un important impacte positiu en la compatibilitat mediambiental de la unitat. Amb capacitat per a tractament de 2,4 milions de tones anuals, la nova unitat contribuirà a augmentar la capacitat de conversió de la planta, transformant corrents residuals en combustibles d'alta qualitat que s'adaptaran a les normatives mediambientals més exigents.

El projecte, per tant, optimitzarà la utilització de la matèria primera i millorarà l'eficiència de la instal·lació. Aquesta nova unitat forma part del programa de modernització estratègica de la refineria de Moscou que està desenvolupant Gazprom Neft.

L'objectiu principal del programa és potenciar la inversió en la producció de combustibles de primera qualitat mediambiental.

Noticias relacionadas

contador