Notícies de polsos europa

ep valores del ibex 35 en la bolsa de madrid a 26 de abril de 2021

Dur càstig per a l'IBEX, arrossegat per Acerinox, Acciona i els 'blue chips'

L'IBEX ha baixat un 1,8%, fins als 9.030,60 punts, durant una jornada baixista per a les borses mundials. Dins el selectiu, Acerinox ha estat el 'fanalet vermell' indiscutible, amb retalls del 10%, després que Nippon Steel hagi venut a prop d'un 8% del seu capital. A més, també han cedit de forma destacada grans valors, com Repsol, Telefónica, Santander o BBVA. Al costat positiu tan sols han aguantat PharmaMar i Cellnex Telecom. Durant la setmana, l'índex espanyol ha retallat un 1,9%.

ep tranvia de caf para lisboa

CAF signa dos nous contractes a Alemanya per a prop de 200 milions

El Grup CAF ha tancat sengles acords al mercat alemany. D'una banda, ha signat un contracte amb l'operador Ruhrbahn GmbH per al subministrament de 51 LRVs, que donaran servei a les ciutats d'Essen i Mülheim an der Ruhr, i d'altra ha tancat una ampliació de vuit tramvies addicionals per a la ciutat de Friburg. El volum de tots dos contractes ascendeix a una xifra propera als 200 milions d'euros.

ep la vicepresidenta tercera y ministra de trabajo y economia social yolanda diaz comparecen en una

El comitè d'experts proposa situar l'SMI entre els 1.011 i 1.049 euros per a 2023

Que el salari mínim interprofessional (SMI) a Espanya se situï entre 1.011 i 1.049 euros al mes en 14 pagues per a l'any 2023. És el que proposa l'informe del comitè d'experts presentat aquest divendres pel Ministeri de Treball. Actualment es col·loca als 950 euros, de manera que la pujada suposaria un augment de 99 o 61 euros durant aquests dos anys i mig, entre un 6,4% i un 10,4% respecte a la quantitat actual.