Notícies de polsos Àsia

cbasiared1 short1

El Nikkei torna a ser un oasi verd a Àsia que tanca amb caigudes

Caigudes a les borses del continent asiàtic que s'han deixat portar per les decisions dels bancs centrals a Europa, els EUA i el Japó i la imposició d'aranzels per valor de 50.000 milions del president nord-americà, Donald Trump, a la Xina. El Nikkei va pel seu compte i acaba en verd impulsat per la debilitat del ien contra el dòlar.

cbeurozona3

Claus borsàries de la propera sessió: inflació de l'Eurozona

Durant la jornada d'aquest divendres, 15 de juny, es coneixerà la dada d'Índex de Preus al Consum (IPC), així com el subjacent, de l'Eurozona al mes de maig. Tan sols un dia després que el Banc Central Europeu (BCE) hagi elevat les seves expectatives d'inflació per 2018 i 2019. També es publicaran els costos laborals del primer trimestre de l'any i la balança comercial d'abril.

0cbasia92 short1

Àsia tanca en vermell, llastada per Wall Street i la Fed

Les borses asiàtiques han acabat en el vermell la sessió de dijous, després que la Reserva Federal dels EUA (Fed) incrementés els tipus d'interès fins al rang de l’1,75% - 2% i, a més, projectés dos increments més el 2018 . El declivi de Wall Street ha influït en les borses del continent, que han deixat notables pèrdues.

banco popular china

La Xina manté els tipus d'interès tot i la pujada de la Fed

Moviment sorpresa al Banc Popular de la Xina. El banc central del gegant asiàtic ha decidit passar per alt l’increment de tipus d'interès de la Reserva Federal dels EUA (Fed) -que ha pujat la taxa fins a la forquilla de l’1,75% - 2%- i ha deixat sense canvis el cost dels préstecs interbancaris.