cbasiajapon1 short1
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

La setmana ha arrencat amb cautela entre els inversors de les principals places del continent asiàtic davant les nombroses cites econòmiques d'importància d'aquesta setmana de juny. Els analistes no esperen grans moviments durant les jornades prèvies a les reunions de la Reserva Federal dels EUA (Fed), el Banc Central Europeu (BCE) i el Banc del Japó (BoJ) i de la històrica cimera entre Kim Jong-un i Donald Trump.

Tot està a punt a Singapur per l'esperada trobada entre el líder sud-coreà i el president dels EUA, i mentre els mercats giren la seva mirada davant el que pugui passar aquest dimarts, se sobreposen aquest dilluns a les caigudes de divendres. Així, el Nikkei avança un 0,48% i el Kospi sud-coreà ho fa un 0,76%. A Hong Kong, en canvi, s'imposa la calma amb una modesta pujada del 0,3%.

A la Xina continental, Xangai acaba amb una caiguda de gairebé mig punt, mentre Shenzhen ho fa un 0,26%. Els índexs del Pacífic s'han comportat de manera desigual i mentre Nova Zelanda puja un 0,24%, l’ASX200 australià cau un 0,20%.

En altres llocs, Singapur avança un 0,23%, Tailàndia ho fa un 0,14% i Malàisia, un 0,32%.

Noticias relacionadas

contador