Notícies de polsos Àsia

ep sol house bali kuta

Meliá obre el seu vuitè hotel a Indonèsia

Meliá Hotels International ha anunciat l'obertura del Sol House Bali Kuta, el seu segon hotel de la marca Sol House a Bali, de manera que eleva a vuit els seus establiments operatius a Indonèsia, regió on en compta, a més, amb vuit en construcció, seguint la seva expansió a la regió.

0cbasia92 short1

Els mercats asiàtics tanquen en verd, amb el Nikkei al capdavant

Les borses asiàtiques arrenquen la setmana amb un to marcadament positiu i prenen el relleu del tancament en verd de Wall Street de divendres, després de l'informe d'ocupació del mes de maig. La fortalesa del dòlar enfront del ien ha ajudat a les compres en el selectiu nipó que ha avançat un 1,37%, amb Toyota i Sony encapçalant l'avanç.

goldman-suspend-ses-travaux-sur-l-ipo-d-une-filiale-de-hna

Goldman Sachs confia que Sánchez no freni l'economia espanyola

El nou Govern liderat per Pedro Sánchez, sorgit després de la moció de censura plantejada contra Mariano Rajoy, no implica un risc per a la bona marxa de l'economia espanyola. Així ho creuen els analistes del banc nord-americà Goldman Sachs, que apunten que el Producte Interior Brut (PIB) espanyol mantindrà una expansió robusta el 2018 i 2019.

trump-annonce-l-arrivee-d-emissaires-us-en-coree-du-nord

Àsia tanca mixta preocupada per la tornada de les tensions comercials

Els mercats asiàtics han tancat mixtos aquest divendres, preocupats per la tornada de les tensions comercials. L'administració de Donald Trump va fer oficials els aranzels a les importacions d'acer i alumini de la Unió Europea, Mèxic i Canadà. Atac al qual Europa respondrà.