sydney-feu-d-artifice
37.552,16
  • 113,55
  • 0,30%

Les accions d'Àsia-Pacífic han acabat amb signe mixt aquest dimarts, després dels forts guanys de la nit a Wall Street i en una jornada durant la qual s'ha conegut la decisió de tipus d'interès de la Reserva del Banc d'Austràlia.

El Kospi de Corea de Sud ha pujat un 1,4%, després del seu primer dia d'operacions aquest dimarts, després del festiu de dilluns. Les accions de la Xina continental han baixat i l'índex compost de Xangai ha perdut un 0,99%, mentre que el component de Shenzhen ha cedit un 0,556%. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha caigut un 0,91%.

Al Japó, el Nikkei 225 ha tancat un 0,82% més baix i l'índex Topix, un 0,81%. Per la seva banda, l'S&P/ASX 200 australià es va mantenir per sobre de la línia de flotació.

Dimarts, el Banc de la Reserva d'Austràlia (RBA) ha anunciat la seva decisió de mantenir la política monetària actual, que inclou el manteniment del tipus d'interès al 0,1%.

"Els actuals ajustos de la política monetària segueixen ajudant a l'economia en mantenir els costos de finançament molt baixos, contribuint a un tipus de canvi més baix que en altres circumstàncies, i donant suport a l'oferta de crèdit i els balanços de les llars i les empreses", ha dit el governador de l'RBA, Philip Lowe, en un comunicat. "Junts, la política monetària i fiscal estan donant suport a la recuperació de la demanda agregada i el repunt de l'ocupació".

L'índex més ampli de MSCI d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha cotitzat un 0,31% al l'alça.

Noticias relacionadas

contador