New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street, US, America. Photo: George Rex

Wall Street registra pèrdues moderades mentre el mercat segueix vigilant amb atenció la pujada de les rendibilitats del deute públic nord-americà. L'índex tecnològic Nasdaq cedeix un 0,5% i torna a ser el més baixista.

  • 37.775,38
  • -

La rendibilitat del bo a 10 anys va cedir terreny lleugerament aquest dimarts després d'aconseguir un nou màxim des de 2011 a la preobertura. Per la seva banda, la rendibilitat del bo a 30 anys va fer el mateix tocant màxims des 2014. Aquest dimecres, la rendibilitat del Tresor nord-americà repunta lleugerament fins al 3,249%.

Al capdavant de la política monetària, està previst que tinguin lloc els discursos del president de la Fed de Chicago, Charles Evans i el del president de la Fed d'Atlanta, Raphael Bostic.

Al mercat de matèries primeres, el cru cotitza pla amb la vista posada en l'huracà que està amenaçant sòl nord-americà creant un potencial risc sobre l'oferta de petroli. El barril de West Texas cedeix un 0,07% fins als 74,90 dòlars. Al mercat de divises, l'euro s'aprecia un 0,06% respecte al dòlar, fins als 1,150.

ANÀLISI TÈCNICA DEL NASDAQ 100

El Nasdaq 100 va perdre el suport clau de curt termini que estava situat als 7.400 punts i ha donat forma a una figura a la baixa coneguda com 'doble sostre', que el pot portar fins a nivells de 7.100 punts, segons explica José María Rodríguez, analista de Bolsamanía.

Encara que aquest expert afegeix que "en cap moment estem posant en dubte l'impecable tendència alcista de fons. Simplement estem parlant d'un ajust/consolidació de les pujades prèvies".

Noticias relacionadas

contador