Notícies de mercats

sec securities exchange commision

La SEC farà els ulls grossos i no investigarà a les empreses si canvien les seves previsions

JP Morgan inaugura aquest dimarts una temporada de resultats empresarials "mai vista" a la història. Un malson per als analistes, i una oportunitat per als traders i gestors, la SEC ha volgut assegurar-se que els inversors tindran alguna previsió per la qual poder guiar-se. Per això, la CNMV nord-americana ha promès a les empreses que no els investigarà si canvien dràsticament les seves projeccions d'una setmana a l'altra. Són temps excepcionals i l'organisme regulador ho reconeix.

cbrecesion economia virus

Albert Edwards (SocGen): "Això és un ral·li abans de l'autèntic mercat baixista"

Albert Edwards, el conegut estratega de Société Générale (SocGen), que té per sobrenom el 'semprebaixista' per les seves visions negatives sobre el mercat, considera que la recuperació de les borses des dels mínims de març és tan sols un ral·li provocat per l'extrema sobrevend, i que el seguiran noves caigudes mes pronunciades a les borses.

ep petroleo

El Nikkei lidera les caigudes a Àsia per l'auge del petroli després de l'acord de l'OPEP+

Caigudes generalitzades aquest dilluns en les borses asiàtiques, després que l'Organització de Països Exportadors de Petroli i els seus aliats (OPEP+) van arribar a un acord sobre una retallada rècord en la producció de petroli. Els preus del cru es disparen un 4% després de ratificar-se que l'organització deixarà de produir 9,7 milions de barrils per dia, la major reducció de la història.

Les borses europees romanen tancades avui per ser Dilluns de Pasqua

Wall Street reprèn l'activitat aquest dilluns. Els futurs es deixen més d'un 1%