coronavirus-trump-menace-d-interdire-les-deplacements-des-new-yorkais

Xecs de 1.200 dòlars per a aquells que han declarat un ingrés màxim de 75.000 dòlars en 2019 i 2018. Aquest dilluns entra en vigor una de les mesures més populars de l'Administració Trump per a fer front a la crisi del coronavirus i esmorteir el seu impacte sobre l'economia de les famílies.

En cas d'haver presentat la declaració en parella, la quantia del xec serà doble i, si es té fills, s'afegeixen 500 dòlars addicionals per cadascun d'ells que resideixi en la llar del contribuent.

Els diners s'ingressarà automàticament des del primer dia en què entra en vigor aquesta mesura.

De no tenir donada d'alta un compte, el contribuent haurà d'esperar que s'emeti el xec en format físic i sigui enviat al seu domicili en qüestió. En aquest últim cas, el procés pot trigar setmanes i fins i tot mesos ja que l'IRS començarà a manar els xecs des del pròxim 4 de maig.

En el cas que el contribuent no inclogués les seves dades bancàries en presentar la seva declaració d'impostos en 2018 davant l'IRS, Steven Mnuchin ha afirmat que el Departament de Tresoreria estatunidenca treballa ja en una plataforma en la qual aquesta gent pugui donar d'alta els seus comptes i així poder optar al xec.

Noticias relacionadas

contador