Notícies de polsos europa

ep valores economicos en el palacio de la bolsa de madrid espana a 19 de febrero de 2021 el ibex 35 20210303122211

L'IBEX es dona una alegria: puja gairebé un 2% i tanca en nous màxims anuals

L'IBEX ha pujat un 1,90%, fins a 8.444,20 punts, i ha marcat un nou màxim anual en preus de tancament, impulsat pels bancs (Sabadell i Bankinter han estat els més alcistes) i els valors associats a l'turisme, com Meliá, Aena i IAG. A la banda negativa, Repsol i Grifols han baixat més d'un 2%, tot i que la majoria de companyies han acabat en verd. L'índex també ha marcat un nou màxim anual intradia en 8.458,40 punts.

ep aerogenerador de acciona windpower

Acciona signa el seu primer acord de compra d'energia renovable a Polònia

Acciona ha signat el seu primer contracte a Polònia amb la companyia multinacional de components automobilístics, Brembo, en un acord de venda d'energia a través d'un VPPA (Virtual Power Purchase Agreement). Aquest tipus de contracte no requereix el subministrament físic d'energia al client. Amb vigència des del passat 1 de febrer i amb una durada de cinc anys, l'acord permetrà a Brembo descarbonitzar el consum d'energia de les seves plantes a Polònia i avançar en el seu pla de sostenibilitat.

ep archivo - oficinas de dominion

Global Dominion planeja treure a borsa el seu negoci de renovables

Global Dominion està estudiant treure a borsa la seva divisió de renovables. En una entrevista al seu conseller delegat, Mikel Barandiaran, d'aquest cap de setmana, aquest ha anunciat la seva intenció de treure a borsa el negoci de renovables el 2022 o 2023. Com a pas previ, Dominion estaria ultimant l'entrada d'un soci minoritari estranger en Dominion Green que en tindria aproximadament el 30%. A aquest accionista se sumaria més endavant, i amb una participació menor, un altre soci especialitzat en comercialització i vendes.