Notícies de polsos usa

ep avion de latam

L'aerolínia LATAM es declara en fallida als Estats Units

LATAM Airlines i les seves filials a Xile, el Perú, Colòmbia, l'Equador i els Estats Units han iniciat aquest dimarts un procés voluntari de reorganització i reestructuració del deute als Estats Units, sota l'empara dels seus majors accionistes, les famílies Cueto i Amaro i Qatar Airways.

ep wall street during coronavirus pandemic

Signes mixtos a Wall Street després de les dades d'atur i amb l'S&P en zona de resistència

Signe mixt a Wall Street després que s'hagin publicat les dades d'atur setmanal, que han estat lleugerament pitjors de les previstes, i continuen mostrant una gran destrucció de llocs de treball. No obstant això, l'S&P 500 cotitza en plena resistència de 2.950-3.000 punts després de les pujades del dimecres, i el Nasdaq es troba a un 3% del seu màxim històric de febrer, ja que els inversors consideren que les dades negatives aviat començaran a millorar per la reobertura de l'economia mundial.

desempleo usa

Les noves sol·licituds setmanals de subsidis d'atur als EUA baixen lleument a 2,4 milions

Una mica més de 2,4 milions de persones van sol·licitar la setmana passada el subsidi d'atur als Estats Units, amb el que sumen més de 28 milions les sol·licituds en nou setmanes, segons ha informat aquest dijous el Departament de Treball. Aquest total de dos mesos és aproximadament equivalent a tots els reclams inicials presentats durant la Gran Recessió.