ep archivo   la sede nacional de repsol en madrid
Cézaro De Luca - Europa Press - Archivo

Bank of America no acaba de creure en Repsol. Els experts de l'entitat dels EUA mantenen la seva recomanació de neutral a la cotitzada espanyola, als títols de la qual dedica un preu objectiu d'11,60 euros que, de fet, anticipa caigudes del 0,5% respecte als seus nivells actuals.

  • 15,01€
  • -0,03%

Amb tot, els experts del banc dels EUA reconeixen que el nou pla de Repsol per invertir en renovables la situa com "una de les més ambicioses del sector i d'Europa".

"Creiem que aquestes ambicions poden llastrar la generació de flux de caixa lliure de Repsol durant la primera meitat de la dècada actual i, per aquesta raó, mantenim el nostre consell de neutral", expliquen els analistes de Bank of America al seu últim informe.

Els plans de la petroliera anunciats aquest dimarts passen per destinar 1.000 milions d'euros addicionals a projectes baixos en carboni durant el període 2021-2025, fins a un total de 6.500 milions d'euros, enfront dels 5.500 milions d'euros establerts al Pla Estratègic.

D'aquesta manera, la inversió destinada a iniciatives de baixes emissions se situarà al 35% durant el període 2021-2025 i el capital emprat per a aquests fins serà del 45% el 2030. Els nous valors suposen un increment de 5 punts percentuals respecte als establerts al Pla Estratègic presentat fa gairebé un any.

Noticias relacionadas

contador