ep el presidente de repsol antonio brufau y el consejero delegado josu jon imaz en la junta de
REPSOL

Queden uns dies perquè les cotitzades comencin a revelar com han anat els seus resultats en el tercer trimestre i comencen a sortir les previsions. Barclays preveu que Repsol pateixi una reducció d'ingressos nets d'un 87%, fins a 69 milions d'euros; també el seu benefici per acció.

  • 14,47€
  • -0,07%

En concret, la firma contempla que el benefici per acció de la petroliera es redueixi un 5%, de 0,38% a 0,36 euros.

No obstant això, Barclays no canvia la seva recomanació de “mantenir” els títols de Repsol en cartera; i el preu objectiu de la companyia petroliera tampoc no el toca: 10 euros.

L'empresa dirigida per Josu Jon Imaz presentarà els seus resultats trimestrals el 29 d'octubre.

De cara a aquests, els analistes de Barclays preveuen una millora dels beneficis i del flux d'efectiu en termes intertrimestrals, impulsada pels ingressos derivats de les activitats d'exploració, perforació i producció ('upstream') i per uns costos centrals més normalitzats en el negoci de distribució ('downstream').

En conseqüència, malgrat les pèrdues que continua registrant el negoci d'exploració, perforació i producció i de la feblesa prolongada del segment de refinament, Barclays entén que Repsol, en conjunt registrarà lleugers beneficis durant el tercer trimestre i que el seu deute net es mantindrà estable en termes intertrimestrals.

Noticias relacionadas

contador